Hvordan diagnostisere bremsen

Når det gjelder bilsikkerhet, topper ingenting bremsesystemet i bilen. En svikt i dette systemet kan føre til en alvorlig ulykke, derfor er det viktig å vite når du har en brems problem før det er for sent. Noen ganger kan en feilfunksjon i dette området er åpenbare, andre ganger er det ikke. Her vil vi lære å tyde noen av de vanligste brems problem symptomer som kan oppstå. Les løpet av de situasjonene som er beskrevet nedenfor, eller prøvekjøre bilen på en sikker og ikke-trafikk område i nærheten av hjemmet ditt, og sammenligne resultatene. Instruksjoner
en

Vurdere situasjonen. Kan du høre en svak eller sterk støy hver gang du tråkker på bremsen? Sliping, pipende eller noen andre unormale lyder kan tyde på slitte pause sko eller pads, herdet eller forurenset fôr, mangel på smøring eller en taper mekanisk del i brems montering.
2

Trå på bremsepedalen. Har du behov for å bruke mye press for å aktivere pedalen? Du har kanskje et problem på brems booster, en lekkasje av pause væske eller fett på pause fôr eller et mulig mekanisk problem på en av hjulbrems forsamlinger
3

Bruk bremsene. som du vanligvis gjør. Så snart bilen kommer til en fullstendig stopp, slipp bremsen og begynner å akselerere. Føler du at bremsene fortsatt holde på hjulene øyeblikk? Dette dra symptom kan være forårsaket av en fast brems sylinder stempel, en forurenset brake shoe eller pad eller en svikt i master sylinder eller parkeringsbremsen.
4

Flytt høyre fot på bremsepedalen og starte settes under trykk. Har pedalvandring for fort til gulvet før stoppmekanismen aktiveres og bilen begynner å slutte? Air kan ha lekket inn i bremsesystemet eller bremseskoene er dårlig innstilt eller et trykk tilbakeslagsventil er sviktende.
5

Trå på bremsepedalen. Føler du bilen skrudd litt på den ene side? Du har kanskje en frossen bremsekalippernes eller hjul sylinder stempel eller en forurenset pause sko eller trommelen.
6

Vær oppmerksom på dine hender og føtter når du tråkker på bremsepedalen. Føler du en svak eller sterk vibrasjon tilsynelatende kommer fra rattet eller pedal? Den mest sannsynlige årsaken er en skjev pause plate, en ut-av-runde bremsetrommelen eller annen uvanlig tilstand på platen eller trommer.
7

Gi trykk på bremsepedalen. Betyr det nesten når gulvet før bilen begynner å bremse ned eller kommer til en full stopp? Det kan være flere grunner: bøylen stempelet eller hjul sylinder sitter fast, en av de break slanger kan være tilstoppet, et vakuum linje går til pause booster er løs eller pause booster seg selv er sviktende, master sylinder trenger service eller fôr pads eller sko er forurenset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124205.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil