Fordeler med Cold Air Intake

Factory bilmotorer ha lager luft inntak systemer. Disse systemene bruker et papir luftfilter og inntak rør som er basert på å holde motoren stille. Bytte lager luftinntakssystemet med en kald luft inntak systemet gjør motoren litt høyere. Men å gjøre det har mange fordeler. Lengre Engine Block Livet

Når motoren går på en kjøligere temperatur, den har en lengre levetid. Dette betyr fordel også strekker seg til motorkomponenter, inkludert radiator.
Raskere gassrespons

Når du trykker på gasspedalen fra en fullstendig stopp, sender en aksje luftinntak varm luft inn i forbrenningskammeret, noe som gir en treg respons fra motoren. Men hvis du har en kald luft inntak, luften som kommer inn i kammeret er kjøligere. Dette gjør at motoren reagerer raskere enn med en aksje inntak.
Økt Hestekrefter

Fordi kald luft er mer bidrar til brensel, vil motorens hestekrefter være økt så snart kald luft inntak er installert.
bedre gass kjørelengde

kald luft inntak systemer gir en bedre luft til drivstoff forholdet i gassledninger. Dette tilsvarer bedre gass kjørelengde fordi blandingen er brent mer effektivt.
Spar penger på Filter

luftfilter på en kald luft inntak kan vaskes og brukes om igjen hvis det er re-oljet skikkelig etter vask det. Dette sparer penger fordi du ikke bytter ut filteret hver 15.000 miles, som du må med et papir filter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124467.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil