Hvordan få bedre gass kjørelengde på en Volvo XC90

The Volvo XC90 er en all-wheel-drive (AWD) mid-size SUV i stand til god drivstofføkonomi for en bil i denne klassen. Den er tilgjengelig med enten en V6 eller V8-motor, begge utstyrt med en 6-trinns automatisk girkasse. Selv om SUVer som helhet ikke er kjent for å få god gass kjørelengde, er det ting du kan gjøre for å maksimere dine miles per gallon når du kjører Volvo. Du trenger
Tire manometer eller overvåkingssystem
Vis flere instruksjoner
Hvordan få bedre gass kjørelengde i en Volvo XC90
en

Unngå hard akselerasjon. Fordi XC90 er en SUV, kan akselerasjonen godt være tregere enn du er vant til, så ta dette i betraktning når du kjører. Ikke unødvendig mos gasspedalen og gjøre ditt beste for å akselerere jevnt. En tung bil som XC90 vil forbruke mye drivstoff hvis du er altfor aggressiv med gasspedalen.
2

Ikke fart. Volvo gjør biler som er designet for å være, og at du skal føle, safe. Fordi XC90 er en luksus SUV, har det utmerket støy og vibrasjon reduksjon, som et resultat, kan følelsen av fart reduseres. Men med økt fart kommer lavere drivstofforbruk. For å få enda flere miles per gallon, bruker cruise control når det er mulig.
3

Sørg for at dekkene er riktig lufttrykk. Fordi SUV som XC90 ser ofte grovere veier enn Volvos andre luksusbiler, dekk inflasjonspress må overvåkes nøye. Jettegryter, tunge hjulspor og andre alvorlige veiforhold kan føre til at dekkene på XC90 for å miste lufttrykket. Kjøring på under-oppblåst dekk kan redusere drivstofforbruket med så mye som 10 prosent. Sjekk lufttrykket i dekkene regelmessig, minst en gang per måned.
4

Sørg for at Volvo er betjent ved anbefalte intervaller. Holde Volvo innstilt og oljeskift og filter regelmessig vil sikre at motoren opererer på sitt størst mulig effektivitet. XC90 er tilgjengelig med enten en 6-sylindret eller 8-sylindret motor, og tjenesten tidsplaner vil variere med motortype og andre alternativer. Rådfør deg bruksanvisningen for detaljer.
5 p Med en SUV som Volvo XC90 er det fristende å bære en masse unødvendige ting med deg. Imidlertid kan dermed legge opp til en betydelig mengde av ekstra vekt. Også, hvis du bruker din Volvo å slepe en tilhenger det bør spente når den ikke er i bruk. I tillegg, hvis du har en takterrasse bagasjebærer eller annet lignende utstyr installeres, bør du vurdere å fjerne den når den ikke er i bruk. Jo mer vekt på at motoren i din Volvo har å trekke, jo lavere drivstofforbruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124538.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil