Om Bil Lekkasjer

Biler kan lekke i flere forskjellige steder, noen av dem mer farlig enn andre. Lekkasjer inkluderer servostyring væske, girolje, bremsevæske, olje og vann eller frostvæske. Betydning

Gummi pakninger holde væsker der de er ment å være, men over tid, oppløses gummi eller blir tørr-råtnet fra alder og de stadige temperaturendringer i motorrommet. Hvis elementet som lekker ikke er løst, kan det muligens føre til at du mye penger.
Typer

oljelekkasjer er vanligvis forårsaket når en sel på motoren går dårlig. Ventildeksler, olje-senderenheten oljefilteret bolig og foran og bak pakninger kan føre til en oljelekkasje. Oljelekkasje kan også forekomme i tennplugg hull og gjennom fordeleren, avhengig av typen av car.Water lekkasjer skje på radiatoren, og en hvilken som helst av de vann-slanger, inkludert varmeapparat slanger. En vannlekkasje kan også skje i varmeapparatet kjernen, slik at det lekker vann inn i førerhuset. Vannpumpen kan også lekke water.Transmissions kan lekke væske fra pumpen foran og /eller forsegling, fra den bakre del av huset eller fra transmisjonselementet pan.Brake lekkasjer kan skje på hovedsylinderen, hjulet sylindere eller hvilken som helst av bremseledninger eller hoses.Power styring lekkasjer fra selve pumpen, noen av linjene som fører til rack eller rack selv. På eldre biler kan servostyring girkassen også lekke.
Time Frame
p Det er ingen fastsatt tid at en komponent vil lekke, men ting bør kontrolleres hver 30.000 miles. Gummipakninger tendens til å begynne med ut mellom 60 000 og 120 000 miles, men kan faktisk skje når som helst, spesielt hvis forseglingen var defekt i første omgang.
Identifikasjon

Noen lekkasjer er lett å finne og kan ses fra toppen av motoren. Disse inkluderer ventil dekke lekkasjer, radiator lekkasjer, noen varmeapparat slangelekkasjer radiator slangelekkasjer noen av de servostyringen lekkasjer og noen av brems komponent lekkasjer. Andre kan bli funnet ved å løfte opp bilen og kontroll undersiden av bilen. Disse inkluderer overføring lekkasjer og foran og bak tette lekkasjer. Olje-senderenheten lekkasjer kan bli funnet uansett, avhengig av hvor oljen-sending enheten er lokalisert på motorblokken.
Effekter

Vannlekkasjer, hvis ikke løst , vil føre til en motor overopphetes. Hvis motoren er overopphetet dårlig nok, eller nok ganger, kan det føre til en toppakning å blåse. Blåst head gaskets er dyrt og tidkrevende å fikse. Det kan også føre til aluminium hoder bøyer seg. Hvis et hode fordreier, vil det må være replaced.If oljelekkasjer ikke er fanget, og du lar bilen bli lite olje, kan du føre til at motoren har lekket ut. Når motoren griper, må den skiftes eller helt gjenoppbygd. Olje holder toleranser metall deler av motoren fra rubbing. Det er bare en forsvinnende liten plass mellom noen av de metalliske deler av en motor - mindre enn tykkelsen av en fingernegl. Oljelekkasjer kan også forårsake brann hvis oljelekkasjer direkte på en varm eksos pipe.Other lekkasjer kan gripe opp deler; en servostyring lekkasje kan gripe opp servostyring pumpe, og en overføring linken vil alvorlig skade girkassen. Brems lekkasjer føre til at bremsene svikter.
Warning
p Hvis du lukter gass eller vet du har en gasslekkasje, straks slå av bilen. Gass lekker på en varm motor eller eksos vil føre til en motor brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124381.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil