Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Dodge Intrepid

The Dodge Intrepid, en full-size sedan, var i produksjon 1993-2004, med en større overhaling i 1997 mellom første og andre generasjoner. Mens mange aspekter av motoren og interiøret ble endret, har begge generasjoner av Intrepid biler vært kjent for å oppleve problemer med servostyringen. Riktig væske vedlikehold kan bidra til å forebygge problemer, samt inspeksjon av styresystemet når du sjekker væskenivået. Du trenger
Dodge-godkjent servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske i Dodge Intrepid hver 7500 miles når du også sjekke væskenivåer for brems og overføring væske og kjølevæske.
2

Park din Intrepid på et plant underlag og vent til motoren avkjøles før du sjekker væskenivået. En ujevn overflate eller varm væske kan kunstig endre væskenivået og forstyrre med en skikkelig væskenivået lesing.
3

Finn servostyring væske reservoaret i nærheten av motoren. Reservoaret bør være tydelig merket, men rådfør deg med brukerveiledningen for et detaljert kart over motoren hvis du ikke klarer å finne den.
4

Ta lokket av reservoaret og kontroller at væskenivået er høyere enn det lave nivå merket, men ikke overskrider det maksimale nivå. Legg Dodge-godkjent væske om nødvendig.
5

Sjekk reservoaret, slanger og klemmer for løse deler og sprekker eller brudd som kan føre til en lekkasje. Hvis du har for å legge til servostyring væske regelmessig, har du sannsynligvis har en lekkasje i systemet. Hvis du kan finne lekkasjen selv, erstatte de nødvendige delene. Men hvis du ikke kan finne lekkasjen, ta bilen inn til service umiddelbart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124251.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil