Hvordan sjekke Car Servostyring Fluid

Bilens servostyringen er en hydraulisk trykk bistå system som bidrar til å slå hjul når du dreier rattet i bilen din. Servostyring væske som finnes i et reservoar i motorrommet på eller rundt servostyring pumpen. Noen reservoarer er gjennomsiktig beholdere med Nivåindikatoren merker. Andre bruker en peilepinnen. Dette vil avgjøre hvordan du sjekke væske. Du trenger
trakt
Vis flere instruksjoner
en

Slå motoren av bilen av. Åpne panseret og fest den med propellen stang.
2

Finn din servostyring væske reservoaret og avgjøre om din er en gjennomsiktig beholder med fyll Nivåindikatoren merker eller hvis bilen din bruker peilepinnen metoden .
3

Sjekk nivået på servostyring væske ved å lese hvor væskenivået faller på indikatoren hvis reservoaret er gjennomsiktig. Fyll med servostyring væske for å bringe nivået sted mellom minimum og maksimum indikatorene på reservoaret din.
4

Bestem servostyring væske nivå ved hjelp av peilepinnen om bilen din har den type reservoar. Peilepinnen vil også ha et minimum og maksimum indikator. Fyll med servostyring væske for å bringe nivået mellom de to linjene. Det er lettest å fylle væsken ved hjelp av en trakt.
5

Fjern propellen stang og lukk panseret av bilen sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124121.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil