Hvordan vite om bilen din har en fabrikkgaranti

Du kan finne ut om bilen har en fabrikkgaranti i et par måter. Det finnes ulike typer garantier. Noen garantier er støtfanger til støtfanger for "X" antall år eller "X" antall miles, avhengig av hva som kommer først. Det er også fabrikken garantier som er basert på drivverk. Denne typen garantien vil dekke din motor, girkasse og alt som gir strøm til bilens motor. Disse garantiene er også bra for enten et visst antall år eller miles, avhengig av hva som kommer først. Denne artikkelen vil forklare hvordan du kan finne ut om bilen har en fabrikk garanti igjen på den. Instruksjoner
en

Få en Vehicle Identification Number (VIN). Den enkleste måten å få VIN er å se på din forsikring kortet. Hvis forsikringen kortet ikke er hendig, kan du finne VIN ved å se gjennom frontruten på førersiden av bilen på dashbordet. Tallet vil være nær panseret av bilen. Den tredje måten å finne VIN er å åpne sjåføren side døren; VIN nummeret vil være på enden av døren panel ved siden av bilens vekt informasjon
2

Gå til Carfax. nettstedet. Du må betale for tjenesten hvis du undersøker grundig informasjon om kjøretøyet. Se etter etter-date, som er den dagen bilen ble opprinnelig solgt og klokken begynte tikkende på fabrikkgaranti.
3

Ring bilens forhandler, og be om en tjeneste tekniker eller tjenesten manager. Fortell dem at du trenger å vite hvis du fremdeles har en fabrikk garanti på bilen din. Tjenesten manager vil be om VIN fra bilen din, og han vil være i stand til å fortelle deg i tjenesten dato og resten av garantitiden informasjon.
4 p Hvis du kjøper en brukt bil, finne ut fra forhandler hvis fabrikken garantien kan overføres. De fleste bil selskaper la fabrikkgaranti overføring, men noen gjør det ikke hvis bilen er videresolgt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124553.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil