Hva er hensikten med en gasskappe?

En gasskappe er en viktig del av bilens bensintank. Selv små i størrelse og billig i pris, gir en gasskappe flere kritiske funksjoner i forbindelse med bensin-tank sikkerheten og integriteten. Seal Gas Tank Røyk

gasskappe hindrer gasstankåpninger røyk fra spennende en kjøretøyets gass tank. Bensingass er kjent kreftfremkallende stoffer som også bidrar til dårlig luftkvalitet. En gasskappe holder disse røyk og damp trygt finnes en gass tank.
Beskytt Vehicle drivstoffpåfyllingsåpning

For å beskytte bilens drivstoff tilførsel utenfra forurensning, det må tettes og finnes i en bensin tank. Gasskappe forsegler bilens drivstofftilførselen og beskytter den mot ytre forurensninger.
TRYKK Gas Tank

gasskappe bidrar til å holde et bilens bensin tilførsel under trykk, et trykk som bidrar til bensin for å flyte lettere ut av gasstanken. Trykksatt bensin er plukket opp av en bilens drivstoffpumpe mye enklere enn nonpressurized bensin.
Beskytt Gas Tank Inlet

kjøretøyets gass tank innløpet gir inngangspunkt for innkommende bensin inn i en kjøretøyets gass tank. Eventuelle skader eller opprørt på denne gasstanken innløp ville kompromittere en gasstank evne kan fylles. En gasskappe beskytter denne kritiske gasstanken komponent.
Forhindre Gas Tank Korrosjon

Enhver utenfor fuktighet som kommer inn i en bensin tank øker sjansen for bensin tank rust og erosjon, forhold som kan alvorlig skade integriteten til en bensin tank. En gasskappe hindrer utenfor fuktighet inn en kjøretøyets gass tank.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124524.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil