Slik feilsøker styringen i en Honda Accord

Honda introduserte Accord i 1976 som en kombi, og siden da har tilbudt det en nesten bewilderingly ulikt antall karosserivarianter og versjoner avhengig av markedet. I det siste, feilsøking styring vil nesten alltid begynne med bremsene, som ikke var veldig bra, men siden 1990-tallet bremsene har bedret seg betraktelig. Her er noen tips for å holde på toppen av styringssystemet. Du trenger
Honda servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Ta bilen i å inspisere styremaskin og sammenheng når tjenesten skyldes tennes (eller hver 12. måned). På eldre modeller bør du utføre service på servostyringen, pressbolt, styremaskin boksen og støvler hver 7500 miles.
2

Opprettholde hjul, front-end justering og bremser. Rotere og balansere dekkene regelmessig, holde presset selv og erstatte slitte dekk i par. Hjulene bør være det første stedet du sjekke om du støter på de fleste av problemene nedenfor.
3

Bruk Honda servostyring væske (Honda sier andre vil redusere kaldt vær ytelse). Dersom fluidet er forurenset, kan skjermen i reservoaret bli delvis blokkert. Skift ut om nødvendig. Pass på at slangene er tilkoblet og væsken ikke lekker.
4

Se på sammenhengen og styringsgruppe rack hvis styringen føles løs eller slurvete. Dine tie-rod slutter og rack mounts kan være slitt eller løs. Du bør også sjekke spankulere opp og kuleledd.
5

Undersøk servostyringen hvis rattet synes vanskelig å slå, eller har for mye å spille. Problemet kan være så liten som en løs eller slitt styring belte, men du må kanskje fikse pumpen eller stativet. Problemer med styringsgruppen rack mounts kan også forårsake løs styring.
6

Sjekk bremsene samt styring linkage hvis bilen trekker til siden. Dine bremsekalipere eller trommer kan dra. Slitasje i styrestagenes ender og en dårlig styringsgruppe rack kan også føre til at bilen til å trekke.
7

Stopp shimmying ved å justere eller skifte tie veier og rattstamme. Overdreven slark kan føre til at bilen til å vandre selv som du styre rett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124317.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil