Hva er definisjonen på magnetventil?

Magnetventiler har blitt brukt i elektriske apparater i flere tiår. Uten dem, ville moderne maskiner og apparater som varmesystemer og biler ikke kunne fungere. Definisjon

Sylinderspoler er tredimensjonale spoler som produserer et magnetfelt når en strøm går gjennom dem. De har vanligvis en metall-kjerne eller stang som passerer gjennom spolen. Den tern viser også til givere som konverterer energi (vanligvis elektrisk) til lineær bevegelse.
Elektromekaniske Magnetventiler

Elektromekaniske solenoids er i utgangspunktet elektromagneter. De gir en mekanisk kraft til en mekanisme. Kontrollere
bilder Hydrauliske Magnetventiler

Hydrauliske solenoids strømmen av hydraulikkvæske.
pneumatiske Magnetventiler

Pneumatisk solenoider tilsvarer hydrauliske solenoids, men de kontrollerer luftstrømmen. Vanligvis er dette knyttet til kontroll av et stempel eller lignende struktur.
Hvor de er funnet

Sylinderspoler finnes ofte i biler (for eksempel overføring og starter stafett), transistorer, vannbåren varme, vanning enheter og luft hammere. Men de kan finnes overalt at en maskin trenger en plutselig tilførsel av strøm for mekanisk bevegelse.
Hvordan de ser ut

Sylinderspoler ser ut som fjærene som har blitt pakket rundt et innlegg. De kan varieres i farge avhengig av metaller som brukes til å konstruere dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124545.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil