Finne ut om en bil Air Filter må skiftes

Renhold av luftfilteret i bilen er en av de mest betydningsfulle faktorene for din gass kjørelengde . En alvorlig skittent filter kan koste deg hundrevis av dollar per år i foredlede drivstoffkostnader. Men hvis du sjekker ut filteret hver gang du får et oljeskift, kan du erstatte den etter behov og bidra til å gjøre bilen så drivstoffeffektive som mulig. Bruk denne teknikken til å sjekke renhold av luftfilter uten bruk av verktøy . Instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen din , og deretter starte motoren .
2

Fjern luftfilterdekselet og lytte til lyden av tomgangskjøring motoren som du gjøre det. Hvis motoren plutselig øker farten med dekselet av, that registrere at filteret er skitnere enn den burde være. Hvis du ikke er sikker på hvor luftfilteret er plassert, se i manualen for din bestemt merke og modell . De fleste luftfilter deksler holdes på plass med snaps eller klipp , noe som gjør dem enkle å fjerne uten bruk av verktøy .
3

Snu bilen av.
4

Fjern luftfilteret og holder den opp mot en lyskilde . Hvis lyset skinner gjennom papiret deler av filteret, da den har fortsatt litt liv igjen i den. Hvis du ikke kan se noe lys gjennom papiret , er det på tide å skifte filter .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124369.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil