Hvordan forbedre MPG med rent drivstoff sprøytebrukere

Elektronisk bensininnsprøytning (EFI) systemer er relativt problemfri. Men det betyr ikke gjør dem immune mot potensielle problemer. Den vanligste problemet gjelder drivstoff innskudd på injektor tips. Grunnen? Når en motor er slått av litt drivstoff igjen i dysene. Hot motorer føre drivstoff til å fordampe, noe som kan la tyggis-lignende forekomster som kan endre en injektor er ideell konisk mønster til en uregelmessig en, eller redusere drivstoff volum til forbrenningskammeret og forårsake drivability problemer. Symptomer inkluderer overdreven drivstofforbruk samt steiling, nølende, vanskelig å starte, og tap av makt. Du trenger
Bensin med vaskemiddel tilsetningsstoffer
dieselinjektor renere
Fuel filter
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Clean drivstoff sprøytebrukere
en

Hvis du mistenker injektor problemer, kan du prøve å kjøre bilen aggressivt for en lengre periode. Dette kan virke motstridende hvis du prøver å få bedre drivstofføkonomi, men det kan ofte rengjør injektor innskudd og føre til bedre kjørelengde i det lange løp.
2

Bruk en bensin med tilsetningsstoffer for å hindre avleiringer og rydde opp de som allerede er dannet. Hvis du mistenker at skitne injektorer er problemer, kan du prøve å fylle opp med et annet merke av bensin fra en stor forhandler. Det kan ta noen fylle-ups for å rydde opp innskudd før du ser en forskjell.
3

Du ønsker kanskje å prøve et drivstoff injektor renere solgt til auto deler butikker og bensinstasjoner, spesielt hvis du er i vane med å kjøpe off-merkevaren bensin som ikke inneholder vaskemiddel tilsetningsstoffer av de store merkene. Dette kan hjelpe i eldre biler som har blitt drevet på ikke-vaskemiddel bensin i lang tid.
4

Ta bilen til en innsprøytning ekspert hvis de foregående trinnene ikke løser problemet. Teknikere kan bruke en spesialisert maskin for å rense injektorer enten på eller av motoren. I noen tilfeller injektorer må kanskje skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124137.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil