Hvor å Feilfri en luftfilter på en buss

Etter kjører hver 5000 miles eller så på en buss, vil luftfilteret må rengjøres. Hvis du ikke har en servicekontrakt for bussen, må du utføre dette vedlikeholdet selv. Det er en forholdsvis enkel oppgave, og det kan bidra til bussen drives enda mer effektivt. Du vil sannsynligvis trenge å rense et luftfilter på en buss flere ganger mellom erstatninger, som oppstår hver 15.000 miles eller så. Du trenger
Vacuum med slange vedlegg
Dry filler
skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Finn luftfilteret på buss i motorrommet. Det vil trolig ha en sylinder og er lett å se. For nøyaktig plassering av bussen luftfilter, bør du se i instruksjonsboken.
2

Skru toppen av beholderen som huser bussen luftfilter. Du vil sannsynligvis finne luftfilteret festet og skrudd på plass. Bruk en skrutrekker eller fastnøkkel til å løsne luftfilteret fra beholderen. Når den er løsnet, kan du trekke det ut av bussen.
3

Bruk en industriell støvsuger eller våt /tørr støvsuger for å begynne å rengjøre luftfilteret på en buss. Flytt slangen over alle deler av luftfilteret å suge opp rusk eller skitt som kan ha blitt fanget inni. Du kan også riste den ut for å fjerne eventuelle ekstra støv som er vanskelig å komme til med slangen vedlegg.
4

Ta en fille og kjøre den over luftfilteret. Bruk en tørr klut og husk å ikke bruke eventuelle rengjøring kjemikalier for å rense et luftfilter på en buss. Dette kan skade luftfilteret og krever at du gjør en erstatning.
5

Rens bussen luftfilter kammer før du setter det. Du kan bruke en støvsuger slange vedlegg eller en fille. Juster luftfilteret tilbake i kammeret og skru av luftfilteret tilbake på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124563.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil