Bruksområder for en Termistor

En termistor er en motstand, eller type sensor som brukes til å regulere og måle temperatur, for eksempel varme og kulde. En termistor er laget av keramikk med en høy presisjon ved et bestemt temperaturnivå. Termistoren inneholder elektriske nettverk, kretser og ledninger. De viktigste egenskapene til en termistor er: strøm, støy, toleranse, temperatur og motstand. Du kan bruke en termistor for mange forskjellige ting. Her er seks bruksområder for en termistor. Meter Kompensasjon

Du kan bruke en termistor negative temperatur slik at spolen motstand av en meter for å bli kompensert. Den termistor hjelper temperaturen å stige. Spolen motstand er konstant. Med termistor, kan måleren temperatur brukes på et bredere spekter.
Inrush-Current Device

Du kan bruke en termistor i en strømforsyning. En termistor er brukt som en startstrøm-aktuell enhet. I en strømforsyning, gir en termistor mer motstand, og hindrer strøm fra å bevege seg. Termistoren varmer opp, slik at høyere flyt av strøm.
Bilder bilindustrien

Bilindustrien er en annen blant de mange bruksområder for en termistor. I en bil, kan du bruke en termistor å overvåke olje og kjølevæske temperaturer. En termistor regulerer også temperaturen på en batteripakke.
Differential termometre

For å måle og oppdager en temperatur differensial, kan to termistorer brukes. Du kan bruke termistorer i en Wheatstone krets for å minske komponentene. Dette er nyttig ved overvåkning vinden temperaturer på ulike områder.
Master-Slave Kontroll

termistor kan brukes når et produkt er å gå gjennom ulike bad. Hovedsoverommet bath bruker en termistor å oppdage lave eller høye temperaturer. Resten av badene er slaver, som også bruker en termistor. Slave badene er holdt i en controller og på et tilsvarende temperatur som master bath.
LED Current Kontroll

LED Current Control er en annen blant de bruksområder for en termistor . Du kan bruke en termistor å gi tilstrekkelig strøm, slik at LED chip opprettholdes på normal varme nivå. Den termistor styrer strøm inneholdt i drivkrets. Kontrollere den nåværende lar deg bruke LED i forskjellige programmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124578.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil