Hvordan lage en bil batteri varer lenger

For din bil å kjøre skikkelig, må batteriet kjører riktig. Hvis det ikke er opp til topp effektivitet bilen kan være en reell hodepine for å starte. Hvis batteriet er i dårlig stand, kan bilen ikke engang starte i det hele tatt. Opprettholde et bilbatteri vil gjøre det mulig å vare i to til fem år. Du trenger
Baking soda
Kan cola
Tannbørste
kobber penny
Vaselin
Vis flere instruksjoner
en

Clean batteriet innlegg. Lag en pasta med natron (ca en kopp bør være nok) og lunkent vann fra springen. Tilsett vann sakte slik at du ikke gjør det for tynt. Rør det til det er glatt og godt blandet.
2

Dab lim på batteripolene (de innleggene hvor kablene festes til batteriet) tett. Dette vil bidra til å fjerne rust og crud som utgjør rundt innleggene. La pastaen på i ca 45 minutter. Ren rundt stolpene med tannbørsten din og tørk pastaen helt av med en fuktig klut. Tørk batteriet innlegg av brønnen.
3

Prøv en boks med cola for rengjøring terminaler. Hvis du ikke har natron eller ønsker å prøve denne løsningen som er mye mindre rotete, bare helle en hel boks med cola over begge batteripolene. Cola har fosforsyre som løser opp rust ganske pent. Det vil også ta av smuss eller fett. Cola vil boble og så snart den stopper du kan rense innleggene med en fuktig klut. Sørg for å tørke dem helt tørre etterpå.
4

Overfør korrosjon på noe annet å holde batteripolene rene. Tape en kobber penny til toppen av batteriet og ikke på de innleggene selv. Over tid kobber vil slå farge og bli korrodert men dine batteripolene vil være ren. Spre et tynt lag med vaselin over hvert batteri terminal før du legger batterikablene til det. Dette vil også hindre korrosjon på batteripolene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124241.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil