Hvordan bruke miljøvennlig frostvæske

Hver motorvogn trenger en effektiv kjøling for å holde en motor fra overoppheting og kjølesystem væsker fra å fryse i ekstremvær. Dette er grunnen til at vi bruker frostvæske, som har et lavere frysepunkt og høyere kokepunkt enn vann. Imidlertid har frostvæske sine problemer. Selv i meget små doser, kan frostvæske være giftig for hunder, katter og barn. Plus, petroleum og naturgass brukes til etylen og propylen glycol ingredienser i de fleste frostvæske. Energi, ofte fra ikke-fornybare ressurser, forbrukes også i å gjøre frostvæske. En løsning er å bruke resirkulert frostvæske, noe som reduserer forbruk av materialer og energi og mengden frostvæske kastes ut i miljøet. Du trenger
Propylenglykol frostvæske
Frostvæske tester for propylen gycol
Resirkulert frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller at kjølesystemet er i god stand med noen lekkasjer som kan forårsake frostvæske å komme inn i økosystemet. Lekker frostvæske er også en fare for dyr som kan drikke det.
2

Etter tømming gammel frostvæske, ta det med til en miljøstasjon eller et farlig materiale deponi. Ikke kast den ned i kloakken.
3 p Hvis du er bekymret sølt eller lekker frostvæske, kjøpe en propylenglykol-baserte frostvæske eller kjølevæske, for eksempel Sierra eller Prestone LowTox. Selv om ingen frostvæske produktet er helt ufarlig, bruker propylenglykol frostvæske gjør gi en ekstra sikkerhetsmargin i tilfelle utilsiktet inntak.
4

Du må kanskje se litt for å finne resirkulert frostvæske siden det ikke er vanligvis finner i butikkene og er primært brukt av flåtene. Resirkulering gjøres enten ved å feste en maskin direkte til bilens kjølesystem eller ved å behandle brukt kjølevæske på stedet eller på et gjenvinningsanlegg. Resirkulering metoder omfatter filtrering, ion exchange, omvendt osmose og vakuum destillasjon, ofte i kombinasjon. Mere filtrering er ikke akseptabelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124140.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil