Hvordan forbedre Lexus RX 300 gass kjørelengde

The Lexus RX 300 er en liten luksus SUV med firehjulstrekk og en kraftig sekssylindret motor. På grunn av sin mindre størrelse RX 300 er nær toppen av sin klasse når det kommer til drivstofføkonomi. Men, akkurat som alle andre kjøretøy, er det ting du selv kan gjøre for å sørge for at du får maksimal miles per gallon fra Lexus. Du trenger
Gode kjørevaner
Tire manometer
Lexus RX 300 instruksjonsboken
Lexus sertifisert servicesenter
Vis flere instruksjoner
1

Unngå hard akselerasjon. Lexus RX300 har en kraftig 6 sylindret motor og gir god akselerasjon for en liten SUV. Imidlertid vil kjøre i en altfor aggressiv måte redusere drivstofforbruket betraktelig.
2

Drive fartsgrensen. Lexus er kjent for å lage glatte riding biler med utmerket utvendig støyreduksjon. På grunn av dette, er det svært liten følelse av hastighet og det er lett å overskrider den tillatte grense. Med økt fart kommer økt drivstofforbruk. For å få maksimal miles per gallon, vurdere å bruke cruise control når det er mulig.
3

Pass på at dekkene på din RX 300 er riktig lufttrykk. Rådfør deg med eierne manual for de anbefalte inflasjonspress og sjekke dekkene med et dekk trykkmåler en gang per måned. Kjøring på under kunstig dekk har blitt anslått til å redusere drivstofforbruket med så mye som 10 prosent. I tillegg kjører med en under oppblåst dekk (e) kan stamme AWD-systemet og ytterligere redusere gass kjørelengde.
4

Ha Lexus RX 300 betjente med anbefalte intervaller for dine kjøreforhold. Rådfør deg med bruksanvisningen for vedlikeholdsplanen og følge den nøye. Stikker til produsentens foreslåtte serviceintervaller vil holde Lexus i førsteklasses stand og sikre at motoren kjører effektivt, og dermed øke gass kjørelengde.
5

Ikke bære mye unødvendige elementer. Fordi RX 300 tilbyr betydelig lagringskapasitet, kan du bli fristet til å bære rundt på en rekke elementer. Den kombinerte vekten av overflødig vesker, bagasje og andre elementer kan legge opp, legge unødvendig belastning på motoren og reduserer drivstofforbruket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124550.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil