Hvordan vet jeg om bilen Termostat Gage må repareres

Bilens termostat måler måler temperaturen inne i motoren. Termostaten ventilen åpnes gradvis når motoren når den 200 graders merket for å tillate kjølemiddel kan sirkulere gjennom hele motoren. Hvis termostaten måleren ikke fungerer, vil du ikke motta en nøyaktig avlesning av bilens indre temperatur. Heldigvis er det flere måter å fortelle om bilen termostat måleren må repareres. Instruksjoner
en

Sjekk din radiator cap. Hvis radiatorlokket er ikke sikkert på plass, kan termostaten lesing være unøyaktig. Kontroller at radiatorlokket er på en sikker måte ved å stramme den med klokken.
2

Overvåk termostat måler for raske svingninger. Hvis måleren ikke beveger seg når bilen har kjørt i flere minutter, eller måleren er i "rød" eller faresonen kort tid etter start av bilen, kan måleren være brutt, og gir deg en unøyaktig lesing. Hvis termostaten er varierende raskt mellom 80 og 100 grader mens du kjører, er dette et tegn på at måleren må repareres.
3

Sjekk termostaten måleravlesningen når bilen går på tomgang. Dersom måleren går fra normal til kald i løpet av få sekunder når bilen beveger seg sakte eller går på tomgang, kan måleren bli brutt.
4

Sjekk din temperatursensor. Lokaliser temperaturføleren, den er vanligvis plassert på sylinderhodet nær slangen flenser og har en grønn kontakt med to tapper. Fjern sensoren og legg den i en kopp varmt vann med nøkkelen i på-posisjon i tenningen og se om termostaten registrerer temperaturen i vannet. Hvis måleren ikke beveger seg, kan det være behov for reparasjon.
5

Overvåk kjørelengde. Hvis du plutselig får dårlig kjørelengde fra bilen din, kan termostaten og måleren ikke fungerer ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124453.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil