Slik Rengjør Utslipp på et bilbatteri

Det kan bare stoppe deg i dine spor. At ting på batteriet i bilen din. Et resultat av gasser skapt av et batteri med lav væskenivåer, er denne hvite puffy ting rane batteriet av nok strøm til å starte bilen, og det må rengjøres. De fleste hjem har den perfekte ingredienser for å lage en løsning som spiser opp slike ting. Å vite dette, må du rense utslipp på et bilbatteri fordi du har ingen grunn til å la være. Du trenger
natron
Bil ramper
Oppsamlingspanne
Tap Water
Tannbørste
Wrench
Vis flere instruksjoner
1 < p> Kjør kjøretøyet på to bil ramper, slik at fronten av kjøretøyet er løftet høyt nok opp fra bakken for å få tilgang til batteriets minuspol festepunkter under motoren. Åpne panseret på bilen, slik at batteriet og kablene er innen rekkevidde.
2

Koble den svarte negative kabelen fra batteriet. Dette vil la deg jobbe med disse strømforsyning ledninger uten en kostnad som går gjennom dem når du gjør. Tie tilbake den svarte negative batteriet kabelen fra batteriet etter at det har blitt skilt fra batteriet innlegget.
3

Bland sammen en løsning som består av en del natron og to deler vann. Bland de tørre og våte delene sammen slik at løsningen er en skyet blanding av bakepulver og vann. Har nok blanding å rengjøre hver av kablene og batteri innlegg helt. Hell blandingen i en beholder og bringe til batteriet på bilen.
4

Hell litt av løsningen på batteriet innlegg av kjøretøyet etter å plassere en fangst pan under bilen for å fange det materialet som kommer til å bli renset bort med bakepulver og vann blanding. Den røde positive kabelen kan fortsatt være tilkoblet når du gjør dette. Hell nok av løsningen på disse korroderte innleggene slik at hele området er dekket med løsningen. Etter tisse innlegg og kabel ender med løsningen, flytte til festepunktene under bilen.
5

Finn ut hvor den svarte negative kabelen er festet til motorblokken og hvor den røde positive kabelen er koblet til motoren starter. Sett en hake pan under hver rengjøring sted å fange korroderende materiale og rengjøringsmiddel. Løsne hver tilkobling for rengjøring hvis du merker utflod rundt enden av kabelen (e). Frakk korrosjon med løsningen og vente fem minutter for løsningen å spise gjennom oppbygging av etsende stoff som er der. Dypp en tannbørste i løsningen og bruke den til å skrubbe vekk eventuelle gjenværende biter og biter av materiale fra tråder eller wire ender av kabelen. Fest kabelendene tilbake på plass og stram godt etter rengjøring.
6

Finish rengjøring av batteriet med tannbørste metoden, og fjerne alt etsende stoff som var til stede før rengjøring. Hell friskt vann over batteri og kabel endene som ble renset for å fjerne noe av natron-og vann-blandingen som ble brukt under rensingen. Koble den svarte negative batteriet kabelen til batteriet. Starte bilen, lukk panseret, og kjører av rampene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124514.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil