Hvordan Reserve Off-gateparkering

Reserverer en off street parking spot kan være utfordrende avhengig av hvor du bor. Det hjelper hvis du er villig til å tenke utenfor boksen. Instruksjoner
en

aldri flytte bilen. Hvis bilen aldri forlater sin plass, så du aldri vil miste off-street parking spot. Selvfølgelig kan du risikere å samle parkering billetter hvis det er frister knyttet til off-street parkeringsplasser.
2

Kjøp en brannhydrant og bære den rundt med deg i bagasjerommet på bilen. Husker du "The Punisher" med Thomas Jane? Det fungerte for ham. Plop den hydrant ved siden av sted før du drar, og når du kommer tilbake, oppbevare den tilbake i bagasjerommet.
3

Park en back-up kjøretøy i stedet mens du dobbel-park din vanlige driveren. Reversere prosessen når du kommer tilbake. Det er risiko for parkering billetter, samt å ha en back-up kjøretøy slept hvis det ser for banke opp.
4

leie noen til å sitte i off-street parkeringsplass mens du aren 't der. Tren vilkårene i denne ordningen med personen reservere stedet for deg, men det kan ende opp med å bli billigere enn å betale parkering billetter. Denne personen må være skremmende nok til å avverge alle spillere uten å bli arrestert.
5

Ring nummeret på parkeringsplassen skilt og betale for å reservere en off-street parking spot. Forny din reservasjon når bindingstiden utløper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124144.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil