Om Dugg Oil

Vinterklargjøring motoren på sesongens utstyr eller et kjøretøy forlenger motorens levetid. Beskytte de interne motordeler fra rust og korrosjon gjennom smøring er viktig for lagring av motorer gjennom de kalde månedene. Fogging olje er viktig for prosessen med å bevare en motor for bruk i neste sesong, da det forlenger levetiden på motoren og reduserer vedlikehold og driftskostnader. Fogging olje er lett å påføre, og resultatene er verdt investeringen. Betydning

Når sesongens kjøretøy og utstyr lagres for off-season, ubeskyttet motor og motordeler bli gjenstand for elementene i naturen, drastiske temperaturendringer, og dårlig vær. Denne ikke-bruk fag delene til kondens og erosjon. Fogging olje er utformet for å holde erosjon i sjakk ved å gi et beskyttende belegg og langvarig smøring til motordeler. Det gir beskyttelse under frysing månedene, når andre former for motoren smøring kan fryse eller slutte å være effektive. Fogging olje beskytter også og motorer fra gjenværende drivstoff under lagring måneder, noe som kan redusere motorens ytelse, øke året rundt vedlikehold, gi startvansker, og redusere den totale levetid på utstyret.
Funksjon

Dugg oljen er brukt til forgasseren når den går tom for drivstoff. Oljen er tungt sprayet inn i forgasseren som den siste brensel brenner av, for å gi den et helt lag av beskyttelse for vinterkonservering. Det er også tilfelle, i sprayform, til de indre overflatene av motorens sylindre, for å gi et jevnt lag av beskyttelse og dermed hindre sylinder skade. I gassmotorer, er dugg olje sprøytes inn i luftinntaket som motoren er i gang, og i dieselmotorer, brukes den til inntak manifold. Dette er for å sikre at oljen fordeles til de vanskelige å nå områder.

Typer

Dugg olje applikasjoner beskytte flere motortyper del typer. Finnes i spray form, kan dugg olje lett brukes til ventilførere, stempler, innsug deler, sylindere og ringer av elektrisk utstyr. Fogging olje er laget for å beskytte to-og fire-takts fritidsaktiviteter sykler og terrengkjøretøy, håndholdte elektroverktøy, mindre motorer som brukes i gressklippere, landbruk og anleggsmaskiner.
Fordeler

Bruk av dugg olje til en lagret motor eller motorisert utstyr hindrer fukt fra å nå sine metalloverflater, forebygge rust og korrosjon. Fogging olje gir også smøring og ekstra beskyttelse til de bevegelige delene av motoren for å sikre dens funksjonalitet i neste sesong. Den brukes på alle typer motorer og gir en enkel oppstart neste gang utstyret benyttes. Det vanligvis ikke inneholder skadelige kjemikalier, for eksempel klorerte løsemidler og KFK.
Hensyn

General Motor oljer gir beskyttelse under motor bruk, når motordeler brukes ofte . Når en motor har til å sitte i en lengre periode, er motoroljer begrenset i deres effekt. Fogging olje ble utviklet for å gi beskyttelse når en motor er pensjonert for sesongen. Det beholder integriteten av motoren og setter scenen for et nytt år med maksimal bruk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124403.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil