Slik feilsøker drivstoffsystemet i en Cadillac Escalade

Tjenesten vedlikeholdsavtale anbefaler 2005 eller nyere modeller av Cadillac Escalade drivstoffsystemet kontrolleres eller vedlikeholdes hver 25.000 miles, og 10.000 miles for eldre modeller. Dette vil opprettholde optimal effektivitet av kjøretøyet. Du trenger
Drivstofftrykk tester
Fuel pump tester
Vis flere instruksjoner
en

Start med et godt ventilert område. Dette vil bidra til å eliminere kullosforgiftning røyk fra drivstoffsystemet i Cadillac Escalade.
2

Få en drivstofftrykket tester. Denne gadgeten er nødvendig for feilsøking drivstoffsystemet. Den kobles til en test port på drivstoff rail som kobler til testeren. Avhengig av port, kan det være installert i tråd med drivstoffsystemet.
3

Sjekk bensinpumpen med en drivstoffpumpe tester. Bruk alltid drivstoffpumpen som oppfyller produsentens spesifikasjoner. Koble bensinpumpen tester. Place tester mellom forgasserinntaket drivstoff linje og innløpet mutteren. Testeren beslag kan være strammet til for hånd, er beslag laget hovedsakelig av tunge gummi skiver. Ingen spesielle verktøy er nødvendig. Bruk bilens spesifikasjoner. Sammenlign den kjente pumpetrykket og brensel volum. Foreta nødvendige justeringer. Sørg for at drivstoff filteret er fri for lekkasjer og restriksjoner. Kontroller at volumet eller trykket er ikke mindre enn nødvendig. Dette bør gjøres før utskifting av bensinpumpen.
4

Vurdere drivstoff sprøytebrukere i din Cadillac Escalade. Dette er viktig hvis bilen nøler, misfires, idles grovt og demonstrerer strømbrudd. Drivstoffpumpen tester kan brukes for å teste innsprøytninger i systemet. Gjøre en visuell sjekk. Dette ofte lokaliserer problemet. Se etter slanger og ledninger som har blitt korrodert, frakoblet eller skadet. Elektriske tilkoblinger noen ganger blir korrodert.
5

Spot kontrollere inntaket manifold eller drivstoff rail. Se etter lekkasjer, skader, sprekker, slitasje, rust og bulker. Brenselet rail fungerer som en kanal for distribusjon av drivstoff til injektorer.
6

Undersøk drivstoffilter. Drivstoffilteret ligger under bilen i nærheten av drivstofftanken. For å finne det, bare følg ut drivstoffrøret fra drivstofftanken før du kjører inn i drivstoffilteret. Drivstoffilteret utfører akkurat det navnet tilsier. Det filtrerer urenheter og holder dem fra og forgasser. Dette tilsvarer bedre kjørelengde og en smidigere ride.
7

Skann drivstofftanken for skader, rust, lekkasjer, løse mounts, korrosjon. Drivstofftanken kan vanligvis bli funnet under bilen i nærheten av gass-porten. Smell for sterke drivstoff dufter. Dette er en indikasjon på at det foreligger en lekkasje. Bruk en lommelykt for å visuelt sjekke sømmer. Svake sømmer forårsake skade i drivstofftankene. Erstatte metall tank hvis rust er til stede eller rengjøre den med damp eller en spesiell renere å fjerne rust og bensin rester. StarTron Fuel Tank Cleaner fjerner slam fra både diesel og bensin tanker. Det er solgt til lokale auto del butikker og koster $ 26 og opp. Lodd små punkteringer i metall tanker eller sette inn en skive med en skrue brukes til metallplater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124383.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil