Slik feilsøker styringen i en Dodge Intrepid

The Dodge Intrepid produksjon løp varte i 11 år 1993-2004. Det var en av en rekke full størrelse forhjulsdrevne sedan som Chrysler produsert. Som kjøretøyet aldre, vil du forhindre dyre reparasjoner til styresystemet ved å gjøre din egen grunnleggende vedlikehold og feilsøking. Du trenger:
Mopar ATF +4 (modeller etter 1998)
Mopar servostyring væske (modeller pre 1998)
Vis flere instruksjoner
en

Følg Dodge sin Anbefalt vedlikeholdsplan. Sjekk og smør styrestagenes slutter og styring linkage hver 15.000 miles. Se etter lekkasjer og løse slangekoblinger som kunne la luft inn i servostyring hydraulikk.
2

Bruk Mopar ATF +4 for servostyringen av andre generasjons biler (fra 1998 på) og Mopar Servo væske for tidligere modeller. Pass på at væsken er ren og holde slangene bort fra motoren eller andre bildeler for å unngå skade.
3

rutinemessig rotere dekk og balanse hjul, og sjekke fronten regelmessig for å sikre at hjulene er justert. Dette vil forhindre en rekke felles styring problemer.
4

Rette en jevn trekk i én retning ved å sjekke for brems drag eller en feiljustert parkeringsbremsen. Du kan også sjekke trykket i styremaskin eller for lekkasjer i servostyring regulatoren forsamlingen. Front-hjulet stasjoner opplever ofte trekke under hard akselerasjon på grunn av deres ulik drivaksel lengder. Selv om du aldri kan eliminere denne effekten helt, hvis problemet blir verre du kan se etter slark eller slitasje i tie rod slutter og stikkontakter, kontroll arm foringer og motor /drivlinjekonstruksjoner mounts.
5

Track ned minne styre problemer (hvor rattet og hjulene ikke ønsker å gå tilbake til midtstilling) ved å heve hjulene med motoren i gang. Problemer med regulatoren og styresystemet vil føre til at hjulene til å rulle av seg selv. Hvis dette ikke er problemet sjekk for slitasje i tie rod slutter og stikkontakter, løse spankulere opp eller for kuleledd bindende. Du bør også sørge for styringen sammenhengen er sentrert.
6

Se etter årsakene til styring drift ved å sjekke for toe forskyvning i styringsgruppen lenke eller for feil justerte hjullagrene. Du bør også sjekke styrestagenes slutter og indre stikkontakter og sørge for at det ikke er for stor slark i rattstamme, styremaskin og styring boksen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124295.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil