Hvordan Wire en Automotive Relay

Hver krets lagt til en moderne bil skal kjøres gjennom en automotive relé. Fabrikken ledninger i moderne biler er lett måle, og er ikke utformet for ytterligere belastninger. Et relé kan brukes til å drive en ny krets med meget lite tilsatt strømtrekk på original-ledninger. Ved hjelp av et relé kan også forkorte avstanden at høy-aktuell ledninger trenger for å kjøre. Du trenger
Lodd-mindre kontakter
Vippebryter
Inline automotive circuit breaker
Primary ledning
Vis flere instruksjoner
en

Koble stafett terminal 87 til bilens karosseri eller batteriets minuspol. Bruk et stykke 18-gauge primære tråd med loddetinn-mindre kvinnelige spade kontakt i den ene enden, og en lodd-mindre ring terminal på den andre.
2

Koble relé terminal 85 til en automotive krets breaker. Koble effektbryter øvrige terminalen til batteriets positive terminal. Bruk primære wire som er stor nok til å håndtere den aktuelle belastningen av den nye enheten.
3

Koble relé terminal 86 til enheten som trenger strøm. Bruk samme dimensjon på ledningen som ved terminal 85.
4

Kjør en 18-gauge primære ledning til en bryter i førerens område. Makt overgangen fra en smeltet krets inne i kjøretøyet. Koble ledningen til stafett klemme 30 med en loddetinn-mindre kontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124506.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil