Om Car Inspeksjoner

Bil inspeksjoner kommer i to varianter, de du må komme å overholde statens krav om registrering, og inspeksjoner du kan få som en brukt bil kjøperen på alle typer kjøretøy for å se hva slags tilstand bilen er i. De årlige inspeksjoner får du på bilen din gjennom staten sjekke alle de viktigste komponentene i bilen, men de bruktbil inspeksjoner vil dekke litt mer. Historie

State bil inspeksjoner er nødvendig av de fleste hver stat i flere tiår som en måte å sikre at alle biler på veien er trygt og godt vedlikeholdt. Datamaskiner er nå mye mer viktig i å utføre statlige bil inspeksjoner. Denne nye teknologien har gjort dem mye raskere og mer effektivt. De har også forbedret bruktbil inspeksjoner du kan ha utført på en bil du ønsker å kjøpe.
Funksjon

En stat bil inspeksjon vil sikre at bilen ikke er bare trygge, men i samsvar med eksos og utslipp standarder satt av hver stat. Denne prosessen inkluderer en sjekk av katalysator, og en måling av utslipp innhold i eksosen ved hjelp av diagnostisk utstyr som er koblet til bilens interne datamaskin.
Hensyn

bruktbil inspeksjon viser deg noen potensielle og nåværende problemer med bilen din. Det går langt utover de fleste statlige inspeksjoner, og ikke bare fokusere på utslippene. Denne type bil inspeksjon inkluderer en visuell inspeksjon av understellet, en vei test av alle bilens systemer, og en svært forsiktig titt på hver eneste del av bilen. Noen mange inkluderer fotografier av bilens vitale deler, og understell.
Betydning

Enhver bil inspeksjon er viktig å sørge for at bilen er i gang og utføre sitt beste. En bil inspeksjon vil fange de fleste problemer at en eier ikke kan se eller høre seg selv når du kjører. En sviktende eksosanlegg kan bli oppdaget med en bil inspeksjon gjennom utslipp test. Bremser og rotorer som alltid slites ned kan testes og måles og bileieren kan bli informert om de trenger å byttes ut. Andre viktige deler av bilen som hjul og dekk balansering kan testes under en inspeksjon, og fikse noe sånt som dette kan resultere i bedre drivstofføkonomi.
Misforståelser

En stat bil inspeksjon vil ikke teste alle bilens vitale funksjoner. En av de vanligste problemene det gjør ikke testen er den motorytelse. Utslipp er ikke det samme som en motor test. For å være sikker på at bilens motor yter sitt beste, bør du ta bilen å ha en tune-up. De fleste statlige inspeksjoner vil bare teste strukturelle, sikkerhet og utslipp problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124379.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil