Hvordan Inspiser drivverk i en Subaru Outback

The 5-year/60, dekker 000 kilometer drivverk garanti på Subaru Outback din drivaksel, drivaksler, girkasse og motor. Garantien dekker ikke deler som slites regelmessig, som belter og slanger, men det dekker det meste av indre motordeler, som lagrene og stempler. Du bør inspisere drivverket på din Subaru Outback hver 12. måned for å være trygg. Du trenger:
Creeper
Gamle filler
Vis flere instruksjoner
en

Slide under Subaru Outback på en creeper og inspisere komponenter av SUV drivverk visuelt . Se etter tegn til brudd eller slitasje på akslene som kobler drivakselen til hjulene. Sjekk for innsig av væske fra leddene. På den ytre enden av drivakselen, sjekk støtteplatene for drivverket, noe som gjør at de er tette.
2

Ta Subaru Outback for en prøvekjøring. Lytt etter eventuelle rare lyder, som en klikker eller clunking når du kjører på et lavt turtall, en klikkende lyd når du slår eller clunks når du runder et hjørne. Noen av disse lydene kan indikere problemer med drivverket.
3

Lytt etter en klynking lyd i bakaksel. Subaru har utvidet garantien på bakakselen lagrene til åtte år eller 100.000 miles på 2005 og 2006 Outbacks, fordi de er å finne at lagrene er iført ut for tidlig. Lyden påvirker ikke sikkerheten av SUV, men det er irriterende og kan lett fikses under denne garantien.
4

Løft panseret på SUV og sjekke olje og overføring væske nivåer. Begge har metall pinner som du trekker ut. De dipsticks på en Outback er på førersiden av motorblokken.
5

Tørk av dipsticks med en gammel fille og sett dem inn i sine respektive hull. Måle nivået av væske i beholderne samt den fargen. Oljen skal være nesten klar og girolje bør være en lett rødlig farge.
6

Sjekk alle slanger og klemmer knyttet til luft og oljefilter og fra motoren, fordi garantien ikke dekker dem og det kan skape større problemer hvis de får lov til å bryte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124360.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil