Hvordan å transportere en Vehicle

Mange transportere en bil i forbindelse med en overgang eller et lengre besøk. Et kjøretøy opplever slitasje når drevet over lang avstand. Det er mange alternativer å velge mellom i auto transport-tjenester, eller du kan taue en bil bak en leie lastebil i bevegelse. Innenriks bil frakt kan ordnes med tog eller over-the-road transportør. Ordninger kan også gjøres for å levere bilen din til internasjonale plasseringer på et lasteskip. Instruksjoner
Hvordan transportere en Vehicle Yourself
en

Tow bilen bak en leid bevegelig lastebil. Utleie selskaper kan gi tamponger eller tilhengere for bil transport.
2

Hekt hengeren eller dolly til stikk på baksiden av lastebilen. Pakk kjedene fra trailer rundt lastebil ramme og lås dem ved krokene. Plugg inn baklys kontakten.
3

Nedre rampene og kjøre bilen på plass. En dolly vil bare holde forhjulene, men en trailer vil støtte hele bilen. Fest hjulene og trekk til belter. Brett rampene på plass, og du er klar til å rulle.
Hvordan transportere en bil med en Shipping Tjenesten
4

Bruk veitransport service for innenlandske trekk. Bil shipping-tjenester laste bilen på carrier lastebiler. Noen selskaper administrere sine egne carrier flåter som direkte Direct Express Auto Transport. Tillit og Transport Company vil sitere priser fra flere ulike avsendere for å finne service i området av flytte og den beste prisen. Web-adresser for disse selskapene er oppført i avsnittet nedenfor.
5

Ship bilen med tog. Jernbanetransport kan ordnes gjennom MoveMyCar.com. En bil kan sendes til et antall av jernbane-stasjoner over hele USA. Amtrak kjører en automatisk tog for passasjerer og deres biler, men det bare gjør direkte løper mellom Lorton, Virginia, og Sanford, Florida. Nettstedet adresser er gitt i avsnittet.
6

Bruk internasjonal skipsfart tjenester til å sende et kjøretøy utenlands. ShipMyVehicle.com arrangerer nasjonal og internasjonal biltransport. Tjenestene inkluderer en liste over de nødvendige dokumenter for import beliggenhet, et valg i oversjøiske frakt liners og carrier transport til kai. Webadressen er oppført i avsnittet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124466.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil