Om Master bilnøklene

I sin enkleste form er en hovednøkkel en eneste nøkkelen som vil åpne flere låser. Når det kommer til biler, kan en master bilnøkkelen låse opp dørene, åpne hanskerommet og starte tenningen. En master bilnøkkelen bør ikke være i stand til å åpne noen lås på alle andre kjøretøy, enda en av samme merke og modell. Men det er omfattende spekulasjoner og mange avisoppslag som behersker bilnøklene er ikke bare tilgjengelig, men er ansvarlig for et økende antall tyverier av bil i USA. Typer

Mange bilprodusenter har konvertert fra mekaniske tumblers til en elektronisk nøkkel system som benytter en innebygd databrikke å engasjere tenningssystemet samt dørlåser. Eldre biler som benyttes i vannglass system for sine sluser ble individuelt tastet som en tyverisikring. De fleste av disse kjøretøyene ble solgt med en individuelt nummerert hovednøkkel som kan dupliseres hos forhandleren som solgte bilen. Nøkkelen koden kan også nås av produsenten gjennom bilens unike identifikasjonsnummer.
Jigglers

viktigste verktøyet for låsesmed handel er et sett av Jiggler nøkler. Også kjent som auto jigglers eller tryout nøkler, disse er tynne biter av metall som er skåret i form av bestemte typer bilnøklene. Jiggler tastene kommer i sett som er designet for å etterligne de mange ulike generelle former av et bestemt produsentens viktigste settene. Den Jiggler fungerer ved å bli glidd inn i låsen og jiggled rundt til låsen åpnes. Hvis den første Jiggler nøkkelen klarer å åpne låsen, flyttes låsesmed videre til neste tast. Suksess er knyttet like mye til flaks med hensyn til erfaring og dyktighet av låsesmed.

Hensyn

Mens en hovednøkkel system er hyppig brukt i det kommersielle byggeindustrien å gi tilgang til mange låser etter utleiere, rengjøring mannskap, veiledere og andre interesserte, er det ingen hovednøkkel system for forbrukeren bilmarkedet. For å hindre utviklingen av en slik bil hovednøkkel system, har de fleste stater vedtatt lovgivning som regulerer besittelse, distribusjon og produksjon av master-bilnøklene. Unntak er kodifisert å unnta medlemmer av slike yrker og etater som profesjonelle låsesmeder, bil forhandlere, flåte eiere og bil-utleie selskaper.
Legal Issues

straff for besittelse, distribusjon eller produksjon av en master bilnøkkelen kan variere fra bøter på opp til 10.000 euro og fengsling i inntil to år. Juridiske myndigheter oppfordrer alle som er siktet for en forbrytelse som involverer en master bilnøkkelen å konsultere en kriminell forsvarsadvokat. Fordi handlinger som involverer en master bilnøkkelen er ofte knyttet til annen kriminell aktivitet som grand-theft auto, kan det være andre, mer alvorlige anklager om at bare en utdannet forsvarsadvokat kan tilstrekkelig forklare.
Misforståelse
med

Car-tyveri ringene er flinke til å plukke låser og stjele biler. Dette har resultert i en bølge av avisoppslag om bruk av masterstudenter bilnøklene som kan låse opp noen bil. Men ifølge en rapport fra Koalisjonen Network of Forensic sensorer, mens hovednøkler var vanlig i store, kommersielle bygge systemer, er det ikke noe slikt som en hovednøkkel for kjøretøy låser. Tryout nøkler og auto jigglers, mens vanlig og relativt billig, er først og fremst låse hakker og ikke mestre nøkler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124428.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil