Hvordan lage en V8 motor få bedre gass kjørelengde

Den moderne V8-motoren er i stand til å returnere utmerket drivstofføkonomi både på landeveien og i byen. Men det er ting du kan gjøre for å maksimere dine miles per gallon. Når det kommer til drivstofføkonomi, små ting legge opp, derfor er det viktig å sørge for at du vurderer hvordan din kjørestil og vedlikehold mønstre påvirker din gass kjørelengde. Instruksjoner
en

Unngå hard akselerasjon. Hard akselerasjon kan forårsake en V8-motor for å bruke en enorm mengde av drivstoff, i noen tilfeller, dypping inn i de enkelte siffer med hensyn til miles per gallon. Glatt og myk akselerasjon vil forbedre gass kjørelengde betraktelig.
2

Ikke fart. V8-motorer produserer mye kraft, og fristelsen til å dra nytte av denne ekstra kraften kan føre til kjøring i høye hastigheter. Ved å kjøre på fartsgrensen, vil du oppnå størst mulig drivstofføkonomi. For ytterligere å styrke miles per gallon, bruker cruise control når det er mulig.
3

Sørg for at motoren er betjent ved anbefalte intervaller. Holde V8 motor innstilt, og oljeskift og filter regelmessig vil sikre at motoren opererer på sitt størst mulig effektivitet, fører til dramatisk forbedret drivstofføkonomi.
4

Bruk anbefalt drivstoff. Hvis V8-motor trenger premium drivstoff, bruk den. Motoren går på en mindre grad av bensin, men det vil kjøre med redusert ytelse og drivstofføkonomi. Bruk alltid oktan spesifisert av produsenten.
5

Ikke motoren gå på tomgang unødvendig. Slå av motoren når bilen ikke er i bevegelse for en lengre periode.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124537.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil