Hva er Car Undercoating?

Når du kjøper eller opprettholde en bil, forbrukerne ofte høre om selve påføringen. Denne ekstra tjenesten har fått et rykte for å være kostbart og overflødig, da det kan faktisk hjelpe forlenge bilens levetid og nytte. Betydning

Undercoating gir et ekstra lag med beskyttelse og isolasjon til understellet av et kjøretøy. Produsenter kan søke undercoating på fabrikken. Den dekker det meste av bilens underside, inkludert gulvbord, panner, gass tank, hjul brønner, ramme og hjuloppheng deler, lyddempere og eksosrør. Effekten kan sammenlignes med å blackcoating en vei eller parkeringsplass.
Typer

Undercoating materialer holder seg til metall, selv om malt. De fleste kommer i trykkbeholdere for enkel spray-on søknad, selv om en enda spredning kan være vanskelig å oppnå uten profesjonelle brukere. Ingredienser som brukes i industrien omfatter glassfiber, gummi, keramikk, silikon og asfalt, eller petroleum. Hver har ulike egenskaper i form av varme oppbevaring og motstand, men alle gjør tilbyr beskyttelse mot elementene og skader.
Funksjon

Undercoating beskytter understellet, en bil mest sårbare området. I motsetning til synlige deler av et kjøretøy, ikke understellet ikke få vasket regelmessig, men ikke absorberer det meste av fukt, salt, skitt og andre stoffer du kommer i kontakt med mens du kjører.
Fordeler

I tillegg til beskyttelse mot elemental skade, kan godt undercoating også redusere vei-og motorstøy, forlater kupeen roligere enn før.
Hensyn
< p> Selv om du får en ny bil med undercoating fra forhandleren, husk at påføringen slites av, og opphører å være en fordel - vanligvis innenfor et så lite som ett år. Slitt, usammenhengende undercoating kan være en skade som vann og andre elementer deretter komme i klem under pelsen, noe som ytterligere undergraver metall.
Warning

Undercoating og rust er ikke det samme. Undercoating produkter trenger ikke koste så mye som profesjonell rust, som behandler metall med et tynt klarlakk, ikke de tykke lag forbundet med selve påføringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124540.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil