Slik installerer Bil Wiper Setter

Med tiden, vil vindusviskerne oppbrukt. Dette vil bli tydelig når du rengjør dine vindusviskere ikke hindre streaking. Endre vindusvisker inserts er rimeligere deretter sette på vindusvisker blad montering, men det er også en utfordrende reparasjon. Du trenger
Små skrutrekker
Nebbtang
Vis flere instruksjoner
en

Løft viskerarmen, og vindusvisker av frontruten. Skyve den lille beholde klippet, fjerne vindusvisker knivinnretningen fra armen. Hvis du har problemer med å slippe klipp, bruk en liten skrutrekker som en lirke. Forsiktig tilbake armen tilbake til frontruten.
2

Finn og slipp holdeklipsen eller pin som holder innsatsen på bladet ramme forsamlingen. Hvis det ikke er holdeklipsen, bruke et par nebbtang til å forsiktig bøye beholde punktet opp slik at innsatsen kan gli ut. Skyv innsatsen med de to metall aksler på hver side av bladet rammen.
3

Installer den nye innsatsen med metall skaft på begge sider ved å skyve den ene enden inn i den første blad ramme beholde punkt. Sakte lede innsatsen og metall aksler inn alle de beholde poeng før det er satt helt inn i alle de blad sette inn holdere. Det kan være seks eller flere blad sette inn holdere.
4

Fest holdeklipsen eller bøy beholde peker tilbake. Kontroller at innsatsen ikke vil gli ut av vindusvisker blad forsamlingen.
5

Plukk opp viskerarmen fra frontruten og plasser vindusvisker blad montering på skaftet av armen. Trykk med jevnt trykk til den klikker på plass. Forsiktig returnere vindusvisker blad og arm til frontruten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124123.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil