Slik fjerner Rear Window Tint

Fjerne fargetone fra baksiden frontruten er en veldig enkel prosess. Du trenger bare et par ting å gjøre det. Det er enkelt fordi de fleste nyanser ikke la klissete gørr og ikke klamre seg hardt til vinduet. Nyansen fungerer gjennom statisk elektrisitet. Skyggen av fargetone du har vil avgjøre hvor lett det er å sørge for at det er hele av. Veldig mørk fargetone er lett å se, men lys farge kan være vanskeligere. Du trenger:
Barberblad
Spisstang
Vis flere instruksjoner
en

Finn hjørnet farge som er den mest løs på ryggen vinduet. Dette vil hjelpe deg skrelle fargetone off enklere. Hvis det ikke er en løs ende på ryggen vinduet, kan du nøye klippe en spalte i hjørnet fargetone og skrape opp en slutt med et barberblad.
2

Ta tommel og pekefinger eller en par av nål-nosed tang og ta tak i den løse hjørne. Herfra sakte og forsiktig trekke på fargetonen. Gjør det raskt vil rive fargetone og forårsake tilfeldige stykker å bo på vinduet.
3

Skrell fargetone av til den største delen, eller det meste av det, er helt av.

4

Inspiser vinduet tilbake for bortkommen stykker som ikke kom av og få opp under dem nøye med barberblad. Når de er løs nok, ta dem med fingrene eller tang og fjerne dem.
5

Sjekk alle hjørner og de aller kanter på alle fire sidene av ryggen vinduet. Stray stykker kan skjule fra deg og de er en smerte å gå av når du ikke har de riktige verktøyene på deg.
6

Vask ryggen vinduet. Dette vil bidra til å løsne opp noen streif biter av fargetone du kan ha gått glipp samt bidra til å få ut noe klissete igjen fra tint, selv om det ikke skulle være noen. Tint er virkelig ikke klissete --- det fungerer stort sett gjennom statiske reaksjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124531.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil