Hvordan lage en firesylindret bil kjøre raskere

Mange gutter og jenter har et prosjekt bilen i garasjen å tinker med i helgene. For mange er en rimeligere firesylindret bil typisk starter prosjektet bil og oppnå en raskere drømme bil er vanligvis målet. Du trenger
Car manuell
tennplugger
Plugg ledninger
Fordelerlokk
Vis flere instruksjoner
en

kjøpe bilens manual og kjent selv med bilens deler. Haynes og Chilton manualer er to som de fleste auto deler butikker som AutoZone bære. Å studere manualen hjelper deg å bli mer kjent og komfortabel med å jobbe på bilen.
2

Gi bilen en melodi opp med oppgraderte deler. Bruk nye tennplugger, produsent plugg ledninger, luftfilter og distributør cap. Også løse eventuelle inntak og eksos lekkasjer, og detalj bilen grundig herunder kontroll og rengjøring av motor og fylle eventuelle sprekker i dine motorfester.
3

Delta på løpene som har din modell for å se for potensielle deler. Mange raser har swap møter hvor du kan kjøpe bildeler og elementer til en redusert pris. Sjekk alle elementer du kjøper for sprekker, spesielt for sprekker dekket av maling. Disse møter er også en mulighet til å diskutere spørsmålene dine med andre som har omsorg for din type bil.
4

Gjør endringer i bilens systemer som fjerner servostyring, fjerne kjølesystemet og fjern eventuell andre ikke-essensielle vekt som teppe og innvendige paneler. Disse endringene vil hjelpe bilen kjøre raskere fordi det er lettere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124180.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil