Hvordan Winterize Spylevæske

Vinteren er en farlig tid til å være ute og kjørte i en bil som ikke har vært forberedt på de tøffe forholdene. I mange deler av landet, temperaturer raser nedover til nær eller under null. Din evne til å se er av største betydning. Sørg for at du fylle opp spylervæske med lav temperatur spylervæske. Dette spesielt utformet fluidet ikke vil fryse ved lave temperaturer. Du trenger
Lav temperatur spylervæske
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Flush din spylervæskebeholderen med rent vann. Før den kalde vinteren gjør sitt utseende, sørg for at spylervæske er klar for det. Fluidet brukes om sommeren er vanligvis enten rent vann eller en høyere temperatur spylevæske. Det er viktig å skylle all denne væsken ut av systemet.
2

Fyll reservoaret med lav temperatur spylervæske når du har skylt rent vann gjennom systemet, og det er ikke mer væske eller vann igjen i reservoaret eller system. Spyling av vann gjennom systemet forhindrer at ev lommer av den høyeste temperaturen. Som vann fryser, utvider det og kunne sprekke slanger eller forseglet plast deler. Den lave temperaturen spylervæske er spesielt utformet for ikke å fryse i ekstremt lave temperaturer.
3

Bruk spylervæske dispenseren til det nye væsken har fylt systemet. Fyller alle deler av vaskemaskinen vil forhindre skade på disse delene, bør temperaturen ta en brå sving ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124179.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil