Hvordan Inspiser Bil brake rotors

Bilen har mange komponenter som slites ut med bruk og tid. En av disse komponentene blir bremsen rotorer. Det er viktig å inspisere dem regelmessig (ca hver 6 mnd) for å holde dem fungerer og unngå brems problemer. Instruksjoner
en

unbolt bilens dekk og ta den av.
2

Vær oppmerksom på at det er to stiler av rotorer. Den første består av en solid støpejern stykke. Den andre stilen består av to deler: en støpejern del og en rustfritt stål flosshatt. Disse to delene kommer sveiset sammen inne.
3

Se etter overdreven korrosjon på rotoren din. Overdreven korrosjon vil kaste dekk ut av balanse når du bolt den på igjen. Å ha en high-speed vibrasjon er et annet tegn på at det er overdreven korrosjon på rotoren.
4

Inspiser overflaten for noen form for spor eller sprekker. Hvis rotoren ser ut til å være vridd eller du finner spor eller sprekker, maskinering det vil ta seg av problemet. Det vil flate den og la den skal fungere skikkelig.
5

merke til at rotoren er mellom to plater. Finnene mellom skivene at strømmen av luft for å holde bremse rotoren kul. Det fungerer omtrent som en fan når hjulet spinner. Roter hjulet og se etter eventuelle sprekker fins.
6

Chip av enhver overflate rust du finne for å holde den fra å forstyrre når du installerer nye bremseklosser.
7

Spin rotoren rundt og fortsette å se etter sprekker på finnene. Gni fingrene på inboard overflaten og føler for grooves. Hvis alt ser og føles bra, installere nye bremseklosser og ikke bry deg om å gjøre noe for å rotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124178.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil