Hvordan sjekke kuleledd

Kuleledd brukes til å koble bilens fjæring system for å kontrollere armer og styring knoker. Kuleledd la bæresystem å bevege seg mens bilen styres. Antall og plassering av bilens kuleledd vil avhenge av bilens merke og modell og hva slags bæresystem i bruk. Hvis du opplever problemer med styring eller suspensjon, må du kanskje sjekke kuleledd for å sørge for at de fungerer som de skal. Instruksjoner
en

få tilgang til bilens fjæring system. Bruke heisen systemet på en profesjonell garasje å heise bilen overhead.
2

Finn kuleleddene, og sjekk for å se om de er i perfekt arbeidende form. Før du kan justere eller fett dine kuleledd, må du sørge for at innsatsen er faktisk nødvendig.
3

Inspiser kuleledd som er klassifisert som "lavere belastning å bære." Disse leddene er brukt på biler som har torsion bar eller spiralfjærer plassert på kontroll arm.
4

Finn de "nedre follower non-lastet" kuleledd. De er plassert innenfor bakhjulsdrevne biler og de som bruker det MacPherson oppheng system.
5

Sjekk "øvre lastbærende" kuleledd. Disse leddene er brukt i kjøretøyer som har en spenning eller våren bar ligger på øvre kontroll arm.
6

Les slitasjeindikatoren ligger på ball joint i spørsmålet. Sjekk for å se hvor langt smørenippelen sjefen stikker ut fra huset sitt på kuleleddet. Så lenge du er i stand til å føle noen kanten av sjefen utenfor huset, er det i god form. Når sjefen er slitt i flukt med bolig, er det på tide å finne en erstatning.
7

Erstatt alle dine kuleledd samtidig. Det er normalt for kuleledd å oppleve en lik mengde slitasje, selv om de befinner seg på hver sin side av bilen. Leddene som bærer en last vil vise tegn på slitasje raskere enn ikke-bærende ledd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124147.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil