Om Foggy kjørelys

Foggy frontlykter kan skape farlige kjøreforhold. Sjekk frontlysene på bilen din. Det kan være mulig at de bare trenger en rask vask, men hvis fogginess synes å være permanent, vil dette ha å bli rettet i en annen manner.There finnes flere metoder for å fikse dette, alt fra utskifting, til spesialiserte produkter, til en spesifikke albue fett oppskrift. Det hele avhenger av hvor mye tid, krefter og penger bilen eieren ville velge å bruke, samt hvilken metode som føles mest comfortable.Whatever valget er gjort, klare frontlykter er en nødvendighet for sikker kjøring. Løsninger
p Hvis bilen din er mindre enn 30 år gammel, er det svært sannsynlig at dine frontlys dekker er laget av plast. I dette tilfellet er det tre grunnleggende måter å løse på en tåkete frontlys problemet.

Den første er å bare bytte frontlykter. Det andre er å kjøpe et produkt som hevder å fjerne tåken bort raskt og effektivt uten store anstrengelser og det tredje omfatter en albue fett oppskrift.
Replacement

Replacement er den mest kostbare av alle tre alternativene. Det er imidlertid en garantert løsning til problemet med tåket frontlykter. Den andre fordelen til dette valget, som ofte er en stor beslutnings-faktor, er det faktum at kjøretøyets eier expends ikke mer energi enn det å kjøre sin bil til tjenesten butikk. Kjører i, vente og kjøre ut. Det er en rask og enkel prosess, men litt mer merkbar for lommeboka.
Products

Kjøpe et produkt er rimeligere enn å ha frontlysene erstattet eller repareres av mekaniker. Et produkt vil vanligvis koster mindre enn $ 30, og det er mange valg spesielt formulert for frontlys tåke fjerning. Når du bruker disse utelukkende er bare produktet og en fille anbefales. Det er ment å være noe behov for noen ekstra elementer for å skrubbe eller rengjøre med. Bare ved hjelp av alle merker av motorolje er også ment å fungere på samme måte.
Elbow-Grease Method

Andre metoder bruker sandpapir. 1000 grit, 1500 grit, og 2000 grit er anbefalt i ulike situasjoner. Sand frontlykter med lavere grus og deretter en høyere sandpapir mens du bruker et rengjøringsmiddel. Deretter bruker du en rasping klut eller et håndkle eller en klut med en rubbing compound å buff frontlyktene til en skinne.
Betydning

Foggy Frontlyktene er en meget betydelig sikkerhetsproblem . Uten klare lys ved kjøring i mørke forhold, kan scenarier som kan allerede gi potensiell fare bli dramatisk forverret med minsket syn forårsaket av de tåkete frontlykter. Det er viktig å ha så mye tid i forveien som mulig når du kjører om natten hvis det er dyr i veien, diverse hindringer, eller til og med parkert /stanset kjøretøy, for å unngå disse og forhindre en potensielt dødelig ulykke oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124431.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil