Hvordan å opprettholde servostyring væske nivåer i en Nissan Altima

Nissan Altima har vært på markedet siden 1993 og er en familie sedan kjent for sin overlegne overlate evner. Drivere interessert i å forlenge bilens levetid og kutte kostnader på tjenesten kan begynne med å sjekke servostyring væske og andre grunnleggende væskenivåer. Du trenger
servostyring væske
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivåer hver 15.000 miles i din Nissan Altima samtidig som du sjekker andre væskenivåer som overføring og bremsevæske. Du kan også sjekke servostyring væske tidligere hvis du opplever problemer med styring eller mistanke om lekkasje.
2

Sørg for at bilen er parkert på et plant underlag og motoren er kald før du sjekker strømmen styring væske, siden varm væske eller en skrå overflate vil resultere i en unøyaktig lesing.
3

Finn servostyring reservoaret under panseret på passasjersiden, i nærheten av fender godt. Reservoaret bør også være tydelig merket.
4

Bruk væskenivået markeringene på reservoaret for å bekrefte at væsken er over det lave nivået mark. Hvis du trenger å legge til væske, ta av lokket og legge godkjent væske sakte for å ikke over fylle reservoaret forbi det maksimale nivået mark.
5

Sjekk slanger og klemmer for løse eller slitte deler eller noen områder hvor det er åpenbare lekkasjer. Hvis du må fylle opp din servostyring væske regelmessig eller før enn 60.000 miles, sjekk nøye for lekkasjer og vurdere å bytte ut servostyring pumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124274.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil