Slik installerer en Fuel Tank i en Honda Accord

The Honda Accord er en luksusbil fra sin høye kostnadene ned til sin plysj skinn trim sitteplasser. Selv om du kan bli fristet til å ignorere vedlikehold helt, sørg for at Accord er drivstofftanken er riktig installert og ikke trenger noen reparasjoner hvis du har hatt bilen en stund. Hvis det viser dilapidation, kan det være på tide å installere en ny bensintank i noen Accord, spesielt modeller 1984-1991. Du trenger
Gass container
Fuel-sending skiftenøkkel
Accord drivstofftanken
Momentnøkkel
trakt
Brannslukker
Vis mer Instruksjoner

1.

Fjern drain bolt fra drivstofftanken og tømme den gjenværende gassen inn i en bensinkanne i 1990-1991 avtalen. Bruk en bensin-sending fastnøkkel til å koble senderenheten kontakter. Fjern slanger og mutrene som holder drivstofftanken stropper til tanken i 1984-1989 avtalen. Senk tank ned på en jevn overflate før du går videre.
2

Grip erstatning drivstofftanken og plassere den under Accord i bagasjerommet. Sett drivstofftanken stropper på plass på den nye tanken. Bruk en momentnøkkel til å stramme mutrene til spesifikasjon av 16 pounds. Det samme gjelder på eldre modeller som 1984, 1985 og 1986. Sjekk stroppene for å kontrollere at alt er på rett sted.
3

Sett slanger og ledninger kontakter på plass på den nye drivstofftanken. Bytt avløpet bolten på drivstofftanken og juster innstillingen til 36 pounds med skiftenøkkel på alle modeller.
4

Åpne drivstoff container og sette en trakt inn i drivstoff filler. Hell gassen sakte inn i tanken til beholderen er tom.
5

Få inn Accord og starte motoren for å sørge for at alt er knirkefritt. La motoren gå i noen minutter før du tar det for en stasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124376.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil