Slik refill Brake Fluid

Kjøring med lav bremsevæske kan være svært skadelig for bilens bremser. Ser som det er ganske lett å sjekke bremsevæske, og å fylle den hvis nødvendig, er det verdt å lære hvordan å fylle opp din egen bremsevæske. Du trenger
Brake Fluid
trakt
Vis flere Instruksjoner
Slik refill Bremsevæske
en

Pop panseret på bilen åpen. De fleste biler har en spak på innsiden av førersiden dør som vil frigjøre panseret. Du kan da føle under og finn utgivelsen. Når du skyver opp på at panseret vil løfte.
2

Prop hette. Det bør være en bar festet foran på panseret som du kan svinge opp og satt på plass, holder panseret åpent, slik at du kan arbeide. Andre vil holde åpent automatisk.
3

Finn brake master sylinder. Det bør være på førersiden, mot baksiden av motorrommet. Hetten vil mest sannsynlig lese "bare bruker DOT 3 eller 4 bremsevæske fra en lukket beholder."
4

Åpne lokket og se hvor mye bremsevæske er allerede i bilen. Det vil være en full line, og bremsevæske skal nå denne linjen.
5

Plasser en trakt i bremsevæske tank og begynne å helle i bremsevæske, og pass på å holde øye med hvor mye du legger til. Fyll opp til full line.
6

Når du har fylt tanken med bremsevæske, oppsummering det. Sett på bar og lukke panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124193.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil