Slik unngår du at en bil blir stjålet

Ifølge en rapport fra LoJac, i 2007 over en million biler ble stjålet i USA, med om lag én bil hver tretti sekunder eller mindre. Hvis du tror du ikke trenger å bekymre deg fordi din bil er ikke en rask eller fancy en, tro om igjen. Den gjennomsnittlige verdien av stjålne biler er under syv tusen dollar. Instruksjoner
en

Hold tastene på deg. Ville du tro at nesten tjue prosent av alle biler stjålet har nøklene igjen i dem? Ikke gjør det lett på en bil tyv. Ta nøklene ut av tenningen, og ikke la dem under en matte eller i konsollen, heller.
2

Rull opp vinduer og låse dørene, selv om du bare vil være ute av bilen i et minutt eller to. Femti prosent av stjålne biler har låst dørene. Et vindu som er igjen ned enda en tomme eller to gjør det lettere for en tyv å komme inn.
3

Installer en alarm eller andre anti-tyveri-enhet. Disse inkluderer alarmer, bremser og dekk låser, låser for rattet eller rattstammer, vindu missfarging og VIN etsing på vinduer. Mens alarmer og låser kan være en åpenbar avskrekkende, missfarging og etsning er også skremmende for tyver. Hvis vinduene er tonet, vil en tyv ikke lett oppdage innholdet i bilen, og blir nødt til å kikke i å finne ut den beste måten i. VIN etsing betyr en tyv må fjerne alle vinduer før du selger eller bruker kjøretøyet.
4

Park i garasjen i stedet for innkjørselen, hvis du har en. Parker alltid i godt opplyste områder. Hvis du bruker betjent parkering eller en deltok mye, bare gi betjent eller parkering attendent en tenning /dør nøkkel. Sørg for at stammen, hanskerommet og konsoll bruke en annen nøkkel, og hvis de ikke gjør det, har dem rekeyed.
5

Deaktiver bilen dersom du må forlate den sittende i lang tid . Gjøre det på en måte som er lett for deg å fikse når du er klar til å bruke det igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124341.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil