Hvordan sjekke for alkohol i bensin

Store mengder alkohol i bensin kan føre til flere problemer, inkludert pakning lekkasjer og blokkeringer. Heldigvis er det en enkel måte å kontrollere bensin for å se om det er en stor mengde alkohol til stede. Med litt vann og en beholder, kan du begynne å måle og avgjøre om drivstoffet er frisk nok for motoren din. Du trenger
Måling glass container
Bensin
Vann
Vis flere instruksjoner
en

Finn et glass målebeger stor nok til å romme mer enn to liter væske. Vask denne beholderen ut og la den tørke helt. Det er svært viktig at det ikke er fuktighet som er igjen når du begynner å beregne mengden av alkohol i drivstoffet.
2

Legg 36 oz. bensin, beregner å én liter pluss ½ kopp drivstoff. Hell denne væsken i et godt ventilert område og sted avis under koppen for å enkelt rydde opp eventuelle utslipp som kan oppstå.
3

Hell i 4 oz. av vann, oversetter som til ½ kopp. Ved å ta en måling senere, kan du bestemme volumet av vannet i blandingen din. Hvis dette er for høyt, vil testen fortelle deg at det er en tilstedeværelse av alkohol skyve vannet til toppen.
4

Lukk beholderen tett med lokket. Ta blandingen et sted utendørs, hvor eventuell lekkasje ikke vil være et problem. Kraft riste beholderen, slik at vannet og bensin blandes godt. La blandingen til takke med opptil 10 minutter før bensin gjenvinner sin normale konsistens.
5

Kontroller merkingen på siden av beholderen uten å forstyrre nivåene. Hvis målingen mellom vann og bensin er større enn ½ kopp, er det trygt å anta at alkohol er til stede i gassen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124219.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil