Slik fjerner en Broken Stud hjelp Sveising

Du kan bruke sveising for å fjerne en ødelagt stud uten å skade gjengene i hullet der den er skrudd. Både TIG og MIG sveising vil arbeide for denne oppgaven. Varme sveising av metall til den temperaturen som passer for den type metal du velger å bruke. Du trenger
TIG eller MIG sveiser
Sveising metall
Vaskemaskin
Bolt
Socket
Impact pistol
Vis flere instruksjoner
1

fylle utsparingen ved sveising av metall til toppen av den brukne bolt hvis bolten er brutt under overflaten. Hvis stud ikke bryte ut under overflaten, hopper du over dette trinnet.
2

Sveis en vaskemaskin til forsiden av den fylte fordypningen, eller toppen av den ødelagte stud. Bruk en vaskemaskin som er større enn stud.
3

Bond en mutter til toppen av vaskemaskinen ved sveising dem sammen. Bruk en mutter som er omtrent samme størrelse som vaskemaskin.
4

La den nylig sveiset området avkjøles helt. Varm opp området rundt stud med sveisebrenneren å hjelpe løsne stud hvis det er korrodert.
5

Bruk en socket å slå sveiset mutter så det veldig lett strammer stud. Dette vil også bidra til å løsne et korrodert stud.
6

Snu sveiset mutter for å løsne det og ta ut stud. Hvis stud fortsatt ikke løsne, bruk en veldig lav hastighet på en slagbormaskin for å slå på mutteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124222.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil