Hvordan å opprettholde Power Steering Fluid Nivåer i en VW Passat

VW Passat har vært et populært valg siden 1990-tallet for bilkjøp på utkikk etter en stilig og luksuriøst mellomstore sedan. Mens VW Passat leverer kvalitet innvendig og utvendig, kan du bidra til å opprettholde kvaliteten på bilen din gjennom at-home vedlikehold. Kontroll av servostyring væske regelmessig vil ikke bare hjelpe deg å unngå dyre reparasjoner, men vil også sørge for at bilen din er trygg på veien. Du trenger
Pentosin servostyring væske eller annen væske godkjent for bruk i VW biler
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk servostyring væske nivå hver 15000 miles, samtidig som du gjør andre væskenivået sjekker i din VW Passat. Du kan sjekke væskenivået tidligere hvis du har mistanke om en lekkasje, eller hvis du opplever problemer med strøm-styresystem.
2

Sørg for at bilen er parkert på et plant underlag før du sjekker væske nivåer, og legg merke til om motoren er varm eller kald siden varme og kalde væsker vil lese på ulike nivåer.
3

Finn servostyring væske reservoaret i motorrommet på din VW Passat. Den servostyring væske reservoaret bør være på toppen av servostyring pumpe og merket på hetten.
4

Ta av lokket og kontroller servostyring væske nivå for enten "hot" eller " kald "lavnivå merket, avhengig av motorens temperatur. Hvis du trenger å legge til væske, tilsett væsken forsiktig for å unngå å fylle reservoaret over det maksimale nivået.
5

Sjekk resten av power-styresystem for deler som har blitt tape, slitt eller ødelagt og erstatte eventuelle lekkasjer deler umiddelbart. Varm væske lekker inn i motoren vil forårsake alvorlig skade på bilen din og kan resultere i personskade mens du kjører.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124277.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil