Hvordan forlenge levetiden på et bilbatteri

Bilens batteri er en av de viktigste bildeler du noensinne kommer over. Uten et godt batteri, bilen er i utgangspunktet ubrukelig. Den batteri leverer strøm til motoren og alle aspekter av bilens drift. Vedlikeholde bilen på en skikkelig basis er en fin måte å sikre at batteriet varer. Men det er skritt å ta i å forlenge levetiden på bilbatteriet. Finn ut hvordan. Du trenger
Et kjøretøy
Bilbatteri
Kunnskap om bilen
Vis flere instruksjoner
en

holde bilen vedlikeholdes på en jevnlig basis. Mange bilforretninger og auto butikker tilbyr tjenester spesialiteter basert på kjørelengde din, som du bør følge omtrent. Ved endring av olje, og erstatter luftfilter og rengjøring av drivstoff injeksjon apparater, vil du uunngåelig hjelpe bilbatteri.
2 p Hvis du bor i et varmt eller varmt klima, prøv å holde bilen garaged. Når et kjøretøy sitter i den varme sola dag inn og dag ut, kan varmen ha en negativ innvirkning på bilens batteri. Med andre ord, kan det tappe det. Garasjen din bil eller parkere i skyggen hvis det er mulig.
3 p Hvis du bor i et kaldt klima, sørg for å kjøre bil annenhver dag eller så. Selv om du ikke kjører mye, varme motoren opp en gang i en stund før du trekker unna.
4 p Hvis du må stoppe bilen mens den kjører, sette den i park. En av de verste tingene å gjøre til et bilbatteri er å holde bilen inaktiv. Dette kan skade batteriet og motoren hvis det gjøres ofte.
5

Når du reversere bilen din, sørg for å holde foten på bremsen og foreta en full stopp før manøvrering din bil inn i "drive".
6

Drive! Kjøring lader bilens batteri bør det renne eller annen grunn. Hvis du oppdager du har en hard tid turtall motoren din opp, ta med bilen inn for en sjekk-opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124190.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil