Hvordan spare penger på bilforretninger

Når du kjøper en ny bil, kan en tur til din lokale bilforhandler være både spennende og skremmende. Enten du leter etter en luksuriøs Audi eller en rimelig Honda, er det lurt å studere opp på den bilen du er interessert i å kjøpe eller leie. Å være bevæpnet med informasjon er viktig, spesielt når en selger gjør sitt beste for å lukke på en transaksjon. Lær hvordan du kan spare penger på bilforretninger. Du trenger
En bilforhandler
Kelley Blue Book informasjon
sjekkhefte
Kredittkort
Kalkulator
Fornuft og logikk
God kreditt
Vis mer Instruksjoner
en

Go bil kjøpesentre i høst eller vinter måneder, før starten av det nye året. Mange forhandlere prøver å selge fjorårets modeller, legger vekt (og dermed penger) på nyere modeller. Dette er en fin måte å spare rett utenfor balltre.
2

Vær trygg. En selger kan lukte en svak kobling fra en kilometer unna. Hold hodet opp, vet hva du leter etter, og ikke ned igjen. Jo mer karismatisk du ser, jo bedre sjansene dine for landing en pris du har råd.
3 p Hvis du handler i en bil å benytte mot et nytt kjøp, vet hvor mye din bilen er verdt. Gjennomgå Kelley Blue Book statistikk og skrive dem ut. Vis selgeren du vet hvor mye den gamle bilen er verdt. God handel i verdier er en fin måte å spare på nye bilkjøp.
4

Gå på ferie. Mange bilforretninger tilbyr spesielle besparelser og insentiver for ferie shoppere. Slå rush og komme dit så snart showroom åpnes, eller du kan vente hele dagen.
5

Sett en større ned betaling på bilen enn du opprinnelig ville. Noen forhandlere vil belønne dem som gir penger ned betalinger med et par hundre dollar av kjøpesummen.
6

"walk-in, walk-out"-teknikken. Hvis selgeren ikke gir deg den bilen for den prisen du ønsker, si at du kommer til å dra ut og begynn å gå mot bilen. Åtte av ti ganger, vil de overtale deg til å bli med flere insentiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124189.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil