Hvordan diagnostisere unormalt høyt oljeforbruk

Er du kontinuerlig legge olje til bilen din, men kan ikke finne ut hvor det går. Lave olje kan ødelegge motoren din og kan muligens koste deg mye penger i det lange løp. Her er noen områder for å sjekke, og du er sikker på å finne at en av disse områdene er årsaken til problemet ditt. Instruksjoner
en

Et godt sted å begynne er å se etter en løs oljepluggen, noen ganger hvem endret oljen sist kunne ha blitt distrahert uansett grunn, og kanskje ikke har strammet inn din bunnpluggen å korrigere dreiemoment .
2

Sjekk foran på motoren for olje flekker du kunne ha en slitt forside pakning eller løse eller skadde frontdekselet bolter.
3

Sjekk rundt ventildekselet etter spor av olje, slitte ventildekselpakning eller muligens løse ventil dekke bolter kan etter hvert bidra til en merkbar tap av olje.
4

Sjekk rundt oljefilter, kan filteret være løs eller kanskje ikke blitt endret på en stund.
5

Sjekk for løse oljetrykk bryter
6

Du kunne ha utslitt stempler, stempelringer eller sylindere. Hvis stempelringer ikke er riktig installert eller slitt de kan forårsake en tykkere oljefilm på sylinderveggene forårsaker at du mister olje til forbrenning.
7

Sjekk din PCV ventil, kan en defekt eller slitt PCV føre til overdreven veivhuset luftstrøm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124510.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil