Slik gjenoppretter ripete og Pitted kjørelys

Moderne bilprodusenter bruker støpt polykarbonat (plast) frontlys dekker å beskytte frontlys pære og reflektor inne i frontlys boliger. Ultrafiolette stråler fra solen dårligere plast og føre til gulning over tid. Kjøring i sand, støv eller salt områdene vil dekke frontlys med en patina av riper. Denne typen skade forårsaker frontlys for å miste tilsynelatende lysstyrke og redusere sikten på grunn av redusert mengde av lys å trenge inn i dekselet. Polering frontlys dekker vil fjerne skader og gjenopprette frontlysene til full funksjonalitet. Du trenger
Painters tape (low tack)
Myke, rene filler
Rent vann
Soft pussekloss
600 grit våt /tørr sandpapir
1500 grit våt /tørr sandpapir
2000 grit våt /tørr sandpapir
Buffing sammensatte
Plastic polish
Vis flere instruksjoner
en

Mask av frontlys fra de omkringliggende malte områder med malere tape . Tape helt opp til kanten av frontlys dekke og ikke la noen maling avdekket.
2

Rengjør frontlykter med en myk klut og vann. Fjern smuss eller feil som kan bli sittende fast til frontlys.
3

Wrap et stykke på 600-grit våt-eller-tørr sandpapir rundt en myk pussekloss. Fukt papir og blokken med rent vann. Sprenge rent vann på frontlys.
4

Sand frontlys på langs med lange, uavbrutte slag. Sand hele overflaten før det har en ensartet tåket utseende. Skyll frontlys med rent vann. Gjenta til alle de dype riper og groper er borte.
5

Wrap et stykke 1500-grit våt-eller-tørt sandpapir rundt en myk pussekloss. Fukt papir og blokken med rent vann. Sprenge rent vann på frontlys.
6

Sand frontlys med slag 90 grader fra de første slag. Sand på tvers av riper fra første pass før de forsvinner helt. Skyll frontlys med rent vann.
7

Wrap et stykke 2000-grit våt-eller-tørt sandpapir rundt en myk pussekloss. Fukt papir og blokken med rent vann. Sprenge rent vann på frontlys.
8

Sand frontlys på langs med lange, uavbrutte slag, 90 grader fra andre sliping retning. Sand på tvers av riper fra andre pass før de forsvinner helt. Skyll frontlys med rent vann.
9

Påfør rasping sammensatt med en myk klut. Gni frontlys med fille i et sirkulært mønster mens du flytter over overflaten. Buff frontlys, skyll med rent vann og inspisere den for grums. Gjenta til frontlys er klart.
10

Påfør et lag med plast polish med en myk, ren klut. Buff polish til frontlys er blank og klar.
11

Fjern malere tape. Tørk av området for å fjerne plast støv eller rasping sammensatt med en ren fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124511.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil