Slik feilsøker styringen i en Chevy Impala

Den nyere Chevy Impala (modeller produsert etter 2000) kan ikke dele sin forgjenger legendariske status, men du ønsker å holde den i best mulig tilstand. Styringen er en viktig funksjon, og du kan holde Impala rettet rett med noen få enkle feilsøking teknikker. Du trenger:
GM eller høyere kvalitet servostyring væske.
Vis flere instruksjoner
en

holder seg til GMs tjeneste vedlikeholdsplan. Oljen lys er satt til å gå av for to planlagte tjeneste turer men du kan ligge i forkant av spillet ved å holde et øye for slitte kobling og andre styrekomponentene.
2

Hold servostyring væske ren og reservoaret full. Du bør lufte systemet og endre væsken helt etter 150.000 miles. Når du fyller reservoaret, se etter lekkasjer og løse tilkoblinger (spesielt hvis væskenivået er gjennomgående lav). Bruk aldri girolje, selv om andre biler vil akseptere det, bruke GM eller høyere kvalitet servostyring væske
3

Roter dekkene og balanse hjulene hver 7500 miles.. Sørg for at dekktrykket er jevn og at dekkene ikke er slitt. Gode ​​dekk og riktig front-end justering kan eliminere mange felles styring problemer.
4

Riktig harde styring problemer ved å kontrollere styringen girkasse og kobling. Ganske ofte overdrevent stramme justeringer føre til at servostyringen å kutte ut. Løft fronten på bilen og styre hjulet for å se etter tegn på friksjon. Hvis friksjonen forsvinner med pitman arm frakoblet, er problemet sannsynligvis med sammenhengen, ellers feilen mest sannsynlig ligger med girkassen selv
5

Se etter problemer forårsaker løs styring ved å ha noen å styre med. fronten ned mens du sjekker styrekomponentene. Sørge for at hver bevegelse i en komponent som forårsaker den samme bevegelse i en tilkoblet komponent, og at tie-stang ikke beveger seg sideveis i forhold til stativet. I annen atferd kan tyde på slitte deler som må skiftes.
6

Se etter løse Heise komponenter eller dårlig smurte deler hvis du opplever styresystem støy. Kontroller lagrene, kuleledd og servostyring belte for å sikre at de ikke er for stramt eller for løst.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124290.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil