Slik feilsøker styringen i en Dodge Durango

The Dodge Durango har vokst fra sin opprinnelige mellomstore til en full-sized SUV, til slutt erstatte ramcharger i Chrysler nordamerikanske markedet. Steering stabilitet er spesielt viktig med SUVer og du vil ønske å være i stand til å feilsøke styresystemet på Durango for å unngå problemer og holde reparasjonskostnader ned. Instruksjoner
en

Opprettholde servostyring væske nivåer. Bruk Mopar Servostyring Fluid for 2001 modeller og tidligere og Mopar ATF 4 i modeller laget etter 2002. I motsetning til andre Chrysler-modeller, insisterer Chrysler at noen andre merker vil skade pumpen og systemet. Fyll med motoren av, og væsken betale for to minutter og kontroller nivået igjen.
2

Inspiser sammenhengen regelmessig for tegn på slitasje eller løsne og holde komponentene godt smurt. Kontroller at slangen er koblet ordentlig til å holde luft ut av styring væske og sikre mot lekkasjer. Sjekk servostyring belte for slitasje.
3

Bo på toppen av dekk tilstand og hjulet balanse og justering. Hold dekktrykk selv og rotere dekk på en vanlig timeplan. En rekke felles styring problemer utvikle seg fra hjulet tilstand og ikke styrekomponentene og dekk og hjul vedlikehold kan avverge flere dyre reparasjoner.
4

motvirke overdreven rattet spill ved å se etter for mye klaring i rattet boks eller tegn på slitasje i ballen stikkontakter og dagdriver arm. Test rack og pinion støvler og se etter overdreven bevegelse i styrestagenes ender.
5

Riktig hardt styring ved å sørge for sammenhengen og girkasse tilkoblinger er ikke for stramt (forårsaker for mye friksjon). Sagging fjærer eller dårlig frame justering kan også gjøre hjulet vanskelig å styre.
6

Track ned rangler i sammenhengen system ved å se etter løse tilkoblinger. Du kan løse knirker med riktig smøring av ledd eller lagre. Hvis smøring ikke løser problemet de kanskje må byttes ut. Løse servostyring belter kan også forårsake squeals.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124289.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil